British Gallery

British Gallery este locul rezervat frumusetii stilului de viata englezesc. Un spatiu ce evoca o locuinta, un camin, o oaza de frumusete şi echilibru ce pastreaza gustul trecutului interbelic.

British Gallery, un magazin gandit ca un concept-store Home, Gifts and Lifestyle, ofera mobilier, cadouri si o alternativa originala la magazinele de decoratiuni interioare. Pentru toti iubitorii de arta și admiratorii rafinamentului și traditiei britanice, am amenajat o locuinta tipic englezeasca, in care toate obiectele expuse sunt de vanzare.

La British Gallery, produsele sunt aduse direct din Anglia. Canapelele şi fotoliile sunt modele Chesterfield autentice; stofele pentru draperii şi perdele poarta semnatura unor designeri celebri – Nina Campbell, Designer’s Guild, Andrew Martin, Backer’s, Sanderson, tot aici fiind expuse prestigioasele portelanuri Wedgwood, din care isi serveste ceaiul chiar şi Regina Marii Britanii

Va asteptam in incinta magazinului Zennoni su Misura pentru o selectie de ceaiuri si cafele Taylors of Harrogate:

- Bucuresti, str. Paris, 14A

sau la depozitul British Gallery pentru gama completa de ceaiuri si cafele Taylors of Harrogate din:

- Ploiesti, str. Transilvaniei, nr. 114, telefon 0723 197 605

De altfel puteti regasi o selectie de ceaiuri si cafele Taylors of Harrogate si in magazinele partenerilor nostrii Gust Oriental din Ploiesti:

- Magazin Centru: str. Carpati, nr. 5

- Magazin Centru: str. Mihail Kogalniceanu, nr. 2

- Magazin Piata Cocos: Soseaua Vestului, nr. 21