Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Alte utilizări ale plicurilor de ceai

Alte utilizări ale plicurilor de ceai

Din bucătărie la ritualul de înfrumusețare - alte utilizări ale plicurilor de ceai 

 

ceai infuzii taylors

 

utilizari ale plicurilor de ceai

Inspirate de prietenii noștri de la Taylors of Harrogate (Maeștrii ceaiului), vom prezenta astăzi utilizări mai puțin obișnuite ale renumitelor pliculețe de ceai Taylors. Ideile născocite de ei au luat naștere cu gândul la infuziile Kew, o colaborare desăvărșită dintre Kew, Grădina Botanică Regală din Marea Britanie și experții ceaiului Taylors of Harrogate. Ceaiurile Taylors din colecția Kew conțin 100% ingrediente naturale, fără adaos de zahăr, coloranți sau conservanți. Pentru aceste rețete au fost alese cele mai valoroase plante și fructe, analizate și aprobate de experții Kew, care au certificat autenticitatea, calitatea și puritatea ingredientelor și amestecurilor. Fiecare plic de ceai conține un amestec echilibrat de plante ce poate fi utilizat cu încredere în situațiile pe care le vom prezenta în continuare.

 

 

Plicuri de ceai în baie...

Cu siguranță vă gândiți că ceva pare a fi scris greșit, ce ar căuta ceaiul în baie.... Hmmm....Să ne imaginăm o zi de stres la sfârșitul căreia tot ce ne dorim este să ne relaxăm, nu? Păi ce poate fi mai la îndemână sau mai eficace ca o baie umplută cu spumă și sare parfumată. Pfff... Dacă ai uitat să le cumperi, nu-ți face grii avem noi o soluție pentru tine. Mergi în bucătărie și alege câteva dintre plicurile de ceai de la Taylors. Pune-le în cada și așteaptă să infuzeze. Te vei bucura de mirosul îmbietor, culorile surprinzătoare și mai ales de proprietățile lor asupra pielii. Un adevărat răsfăț!

Ceaiul și arta culinară...

Vei fi surprins câte utilizări poate avea conținutul unui plic de ceai. Dacă îți place să experimentezi în bucătărie și ai deja o colecție de condimente, încearcă să creezi un condiment inedit din ceaiurile tale. Încearcă ceaiul de rubarbă, un amestec ușor acrișor care va fi perfect de utilizat pentru pregătirea fripturilor; sau chiar ceaiul de măr picant, care este un amestec condimentat de cardamom, ghimbir, scorțișoară, anason, piper, etc. Yummy!

Pentru desert...

Să servim ceaiul alături de desert este o plăcere cu siguranță. Dar ce ai spune dacă l-am utiliza în prepararea deserturilor. Ceaiurile Taylors sunt ideale pentru însiroparea blaturilor de tort și prăjituri. Infuzați oricare dintre ceaiurile Kew - Taylors și însiropați blatul după preferință. Puteți utiliza ceaiul de mure și flori de soc alături de crema de ciocolată, iar pentru cremele ușoare și răcoritoare (precum crema de lămâie) puteți folosi ceaiul de ghimbir și lemongrass. Cei de la Taylors promit chiar și o rețetă de înghețată, so stay tuned....!

 

 Reduce cearcănele și inflamația...

Un truc vechi dar mult apreciat este cu siguranță folosirea plicurilor de ceai pentru diminuarea nesuferitelor cearcăne sau inflamațiilor. Pregătește seara ceaiul pentru membrii familiei și după infuzare utilizează 2 plicuri de ceai pentru relaxarea ochilor tăi obosiți. De fapt, puteți face acest lucru ca activitate de familie! Asta ar putea intra în timpul vostru petrecut împreună, și cu siguranță va fi și distractiv :) Poți folosi cu încredere ceaiul de mușețel și vanilie - Chamomille & Vanilla. Sigur îi vei simți beneficiile!

Ceaiul în smoothie...

Renumitele smoothie-uri nu mai au nevoie de vreo prezentare. Ușoare, răcoritoare, delicioase - toți le consumăm. Data viitoare când le prepari adaugă ceai pus la rece în prealabil, în locul apei.

Smoothie-ul recomandat de noi: Baby spinach, măr, kiwi, miere, ceai de ghimbir și lemongrass. Pune ingredientele în blender și bucură-te de un desert sănătos, dar foarte gustos!

 

Cam atât pentru articolul de azi. Sperăm că ați învățat lucruri noi. Dacă aveți alte sfaturi sau utilizări pentru plicurile de ceai, vă rugăm să le scrieți în comentarii, ne face plăcere să aflăm lucruri noi. Mulțumim!

Pentru alte articole interesante despre ceai, vă sugerăm blogul Taylors of Harrogate http://taylorstea.co.uk/blog/

De aici puteți achiziționa ceaiurile Taylors http://britishgallery.ro/188-ceai-plante-si-fructe

Facebook British Gallery 

Și până data viitoare vă lăsăm în compania unei cești magice... cu ceai, bineînțeles!

 

 

ceaiuri taylors kew