Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Termeni si conditii

Termeni si conditii

CUM CUMPAR?

Pasul 1. Informatii privind disponibilitatea produselor

Inainte de a lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia. Informarile sunt: "Disponibil" sau "Valabil doar la comanda". In ambele situatii vom depune toate eforturile pentru a va onora comanda, comunicandu-va rezultatul in cel mai scurt timp posibil. Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, BritishGallery.ro poate prelua comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in prima zi lucratoare. NOTA: Preturile in magazinul online pot fi diferite de cele din Galeriile British Gallery din tara.

Pasul 2. Alegerea produsului

Puteti accesa categoria de interes din meniul orizontal sau accesand oricare dintre bannerele create special pentru accesarea directa a categoriilor de interes. Meniul orizontal va permite accesarea unui set de filtre care au ca scop orientarea cat mai exacta catre produsul dorit. Cu ajutorul filtrelor, puteti face selectii dupa criterii ca: pret, ordonare alfabetica, etc, restrangand produsele prezentate in functie de numarul de optiuni bifate. Cu un singur click pe poza sau pe denumire intrati in descrierea detaliata a produsului.

Pasul 3. Adaugarea in cos

Verificati informatia prezentata impreuna cu facilitatile/serviciile disponibile pentru produsul selectat, apoi apasati butonul "Adauga in cos" pentru a le adauga in cosul de cumparaturi. Dupa selectarea produselor puteti vizualiza cosul de cumparaturi apasand butonul "Cos cumparaturi" din partea de sus a magazinului sau doar plasand cursorul deasupra acestuia. Puteti creste sau descreste numarul produselor existente in comanda schimband direct cantitatea. Actualizarea cantitatii se va face apasand butoanele "+" sau "-" de pe coloana "Cantitate". Puteti sterge un produs apasand butonul "x". O ultima verificare inainte de a lansa comanda, apoi click pe butonul "Inainte".

Pasul 4. Autentificarea sau completarea datelor personale

La pasul acesta trebuie sa introduceti datele de autentificare. Daca nu detineti un cont pe BritishGallery.ro va puteti crea unul nou prin apasarea butonului "Creeaza un cont". Dupa completarea datelor puteti merge mai departe pentru lansarea comenzii.

Pasul 5. Lansarea comenzii

Dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj email de confirmare, prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dvs. 

Pasul 6. Derularea livrarii comenzii si Durata livrarii

Livrarea comenzii - produsul dvs. va intra in procesul de livrare imediat dupa finalizarea confirmarii comenzii, apasand butonul CONFIRM COMANDA. Durata livrarii va fi intre 24 si 48 ore (cu exceptii enumerate mai jos), in functie de distanta si ora la care a fost primita confirmarea.

Va rugam sa tineti cont:

Estimarea noastra privind livrarea se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.

Modalitati de livrare

BritishGallery.ro efectueaza livrari atat prin resurse proprii cat si printr-o societate de curierat rapid. Ca preferinte legate de livrare puteti alege locatia, ziua si intervalul orar dorite: la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar. Puteti opta pentru ridicarea comenzii de la sediul BritishGallery din Bucuresti, Str. Paris nr.14A, Sector 1(Luni - Vineri 11.00 - 19.00, Sambata 10.00 - 16.00) sau Ploiesti, Mall Mercur, Piata Victoriei, nr. 1(Luni - Sambata 9.00 - 21.00, Duminica 10.00 - 20.00). Ridicarea comenzii se face numai pe baza de programare (veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri). Avantajul oferit in acest caz este ca nu se percepe taxa suplimentara de transport (taxa de curier sau taxa de ramburs) si ca aveti posibilitatea de a testa produsele inainte de cumparare. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si existenta certificatului de garantie, acolo unde este cazul, si a facturii fiscale. Aceste documente vor fi incluse in buzunarul de plastic aplicat pe coletul dvs.

Livrarea produselor

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Conditii Speciale 

In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilita pentru livrare se mai fac doua incercari de livrare fara alte taxe suplimentare de catre firma de curierat. In cazul in care la toate cele trei incercari de livrare nu ati fost gasit, comanda se anuleaza. In cazul in care ati facut plata in contul nostru pentru produsele comandate dupa cele trei incercari de livrare veti plati o taxa suplimentara de depozitare firmei de curierat. In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari BritishGallery.ro va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii. 

Costul transportului

Pentru comenzile cu livrare prin serviciul FAN Courier costul transportului este de 16.70 lei - cost standard pentru zonele de zoperire Fan Courier. Pentru comenzile mai mari de 250 lei, livrarea este Gratuita. (Livrarea gratuita se aplica exclusiv pentru zonele de acoperire Fan Courier)

Va rugam sa tineti cont ca taxa de transport standard se aplica numai pentru zonele de acoperire Fan Courier (fara km exteriori).

Pentru adresele de livrare unde costul de transport implica km exteriori, taxa de transport va fi suportata de client. In cazul acesta veti fi instiintat(a) telefonic, pentru a primi acordul dvs. 

POLITICA RETUR

Firma SC British Gallery SRL accepta returnarea produselor din comanda in termen de 21 zile lucratoare, conform legii. Produsul solicitat pentru retur trebuie sa nu prezinte semne de uzura sau utilizare (deschidere – in unele cazuri) si sa fie returnat in ambalajul original, alaturi de factura aferenta.

Pentru produsele care ajung la cumparator prezentand defecte (din motive obiective: transport deficitar, etc), se aplica urmatoarele in functie de solicitarea clientului si disponibilitatea stocului: produsul se inlocuieste sau se restituie integral suma achitata de client si plata transportului de retur este suportata de firma SC British Gallery SRL.

In alte cazuri decat cele mentionate mai sus, clientul are obligativitatea sa achite suma transportului de retur, si banii vor fi restituiti doar pentru produsele din comanda pentru care a fost solicitat returul.