Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

CAFEA DE ORIGINI SAU AMESTEC?

CAFEA DE ORIGINI SAU AMESTEC?

Cafea de origini sau amestec?

Astăzi vom aborda un subiect mai puțin discutat în legătura cu tipurile de cafea care există pe piață și anume diferența dintre cafeaua de origini și cafea amestec. Și pentru că British Gallery este importator și distribuitor unic Taylors of Harrogate (producător de Cafea Premium) în România, vom aborda diferența raportat la sortimentele de cafea Taylors.

Oferta Taylors presupune o varietate de cafele împărțite în grade de prăjire, cafea boabe sau măcinată, dar și în cafea de origini sau amestec.

Pentru cafeaua de origini puteți alege dintre sortimentele: Columbia, Guatemala, Rwanda și Indonesia

Columbia - aromă intensă, cu subtonuri de caramel și coacăze negre

Guatemala - echilibrul ideal dintre dulceață și aciditate, cu subtonuri de miere ciocolată și lămâie

Rwanda - gust delicat, untos, cu subtonuri de fructe de pădure și caramel cu unt

Indonesia - gust puternic, caracteristica solului vulcanic, cu subtonuri de ciocolată neagră și tutun

Fiecare sortiment din selecția cafelelor de origine reprezintă o alegere clasică, prin care vă puteți bucura de particularități specifice în funcție de preferințele D-voastră în materie de aromă și tărie.

Dar întrebarea pe care deseori clienții ne-o adresează este dacă să optezi pentru un sortiment de cafea amestec sau cafea de origine. Și cum să faci această alegere?

În primul rând noi considerăm că alegerea cafelei potrivite este o decizie rezervată caracterului fiecărui client. Chiar în rândul echipei British Gallery există diferențe în privința preferințelor.

Dacă vrei să faci o alegere clasică, conservatoare, și recunoști între cafelele de origine un sortiment care se pretează gustului tău cu siguranță va fi un match made in heaven.

Dar pentru că farmecul oamenilor îl reprezintă de fapt diversitatea preferințelor, este  probabil să fiți tentați să înclinați spre unul dintre sortimentele de amestec.

În primul rând specialiștii Taylors ne asigură că amestecul originilor de cafea are efectul contrar unui whisky realizat din amestec. Dacă în cazul celui de-al doilea amestecul reprezintă deseori calitate inferioară, în cazul cafelei amestec de origini reprezintă contrariul, prin selecția și dozarea anumitor particularități ale boabelor de cafea, pentru a crea o rețetă originală care aduce o nouă caracteristică unică.

Și cei de la Taylors au creat cafelele amestec pe care le numesc Lifestyle Blend Coffees, ceea ce în româna am putea categorisi drept: Care este sortimentul de cafea potrivit stilului tău de viață, personalității tale?

Așa au fost create Rich Italian, Hot Lava Java, After Dark, Decaffe, Good Morning, Lazy Sunday, Cafe Imperial, Espresso și Brasilia, fiecare sortiment având o personalitate distinctă.

Rețetele acestor amestecuri sunt bineînțeles un secret bine păstrat al specialiștilor Taylors, care zilnic degustă sute de cafele în căutarea unei rețete echilibrate, care poate fi următoare ta alegere. Adevărata provocare nu este aceasta, dar mai degrabă cumulul expertizei, găsirea calității ideale a boabelor de cafea, metoda de prăjire și măcinare, etape care trebuie tratate cu maximă atenție pentru ca noi să putem avea parte în confortul casei noastre de același gust și aromă pe care l-au intenționat degustătorii specialiști Taylors.

Vă invităm și pe D-voastră să ne spuneți în comentarii care este sortimentul de cafea Taylors pe care îl adorați sau doriți să îl încercați, și noi promitem să vă oferim 20% discount pentru alegerea făcută.

Vă mulțumim și vă așteptăm la un nou articol.