Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

CAFEA DECOFEINIZATA

CAFEA DECOFEINIZATA

Cafea decofeinizată - Pro sau contra?

Articolul de azi își propune să vă aducă în atenție câteva dintre informațiile existente în privința cafelei decofeinizate.

În primul rând trebuie să explicăm că în ce privește calitatea cafelei decofeizate ea face față oricărui sortiment de cafea cofeinizat,  fără a i se aduce reproșuri de aromă sau gust dacă consumatorului nu i se precizează că ceea ce consumă este un sortiment de cafea decofeinizat.

Există preconcepția că singura procedura prin care cafeaua decofeinizată este realizată, constă în adăugarea unor solvenți dăunători organismului. Contrar acestei supoziții, pentru a se realiza cafea decofeinizată, de-a lungul anilor au fost inventate mai multe proceduri, și pentru a nu intra în detalii tehnice vă invităm să studiați un articol în care se explică fiecare dintre ele.

https://en.wikipedia.org/wiki/Decaffeination

Procedura prin care este obținută cafeaua decofeinizată nu este obligatoriu specificată pe ambalajul producatătorului, dar dacă dorim să aflăm acest detaliu ne putem adresa întotdeauna departamentului de asistență clienți al fiecărui producător.

Noi, British Gallery ( în calitate de importator și distribuitor unic al produselor Taylors of Harrogate în România), vă putem confirma că sortimentul de cafea Taylors of Harrogate DECAFFE este realizat prin tehnica elvețiană a apei pure, care presupune pe scurt, că boabele de cafea sunt spălate în repetate rânduri până la înlăturarea naturală a cofeinei, fără a se folosi substanțe chimice care ne pot pune în pericol sănătatea.

De asemenea trebuie să precizăm că nicio cafea decofeinizată, nu se află într-un procent de 100% fără cofeină. În acest caz există 2 standarde impuse: standard internațional - care cere producătorilor ca decofeinizarea să se realizeze în procent de 97% și standard conform European care presupune o decofeinizare de 99,9%.

Acest procentaj infim rămas nu reprezintă un pericol pentru nicio persoană clinic sănătoasă, însă dacă aveți în vedere diferite afecțiuni cel mai indicat ar fi să consultați medicul D-voastră.

O altă ideea despre cafeaua decofeinizată este că aceasta ar fi preferată de persoane care nu sunt băutoare înrăite de cafea și din acest motiv nu reprezintă o opțiune viabilă pentru consumatorii împătimiți.

Adevărul este că un consum în exces de cafea poate avea efecte negative asupra sănătății, și în plus poate influența felul în care corpul D-voastră reacționează la stimuli, respectiv la cofeină. Spre urmare, dacă gustul unei cafele vă încântă la orice oră a zilei, vă recomandăm să încercați să înlocuiți sortimentele de cafea clasică, cel puțin în a II-a parte a zilei cu sortimentul fără cofeină. Veți vedea că altfel cana de cafea menită să vă energizeze va avea efectul pe care vi-l doriți la momentul potrivit.

Excesul de cafea creează dependență (cauzată de cofeină), iar reducerea acesteia poate avea efect favorabil asupra organismului. Mai ales dacă alegeți să o înlocuiți cu o cafea decofeinizată de calitate, nu veți simți lipsa clasicei căni de cafea.

Noi vă invităm să descoperiți mai multe detalii despre sortimentul de cafea decofeinizată de la Taylors of Harrogate. Decaffe este cafea decofeinizată premium, 100% Arabica, premiată cu Great Taste Award. Gustul și aroma acestui sortiment desăvârșit îndeplinește așteptările oricărui consumator de cafea.

Vă mulțumim, pe data viitoare!