Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Cafea Taylors - De ce?

Cafea Taylors - De ce?

cafea Taylors

 

De ce cafea Taylors?

Astăzi o să discutăm de ce cafeaua Taylors se deosebește între suratele sale din alte mame (firme). O să vă explicăm procesul de recoltare, procesare, ambalare și preparare, pentru a înțelege de ce obsesia (admirația) noastră față de Taylors este reală și nu o simplă strategie de marketing. Multe dintre informațiile pe care le veți afla în acest articol sunt împărțășite chiar de cei de la Taylors.

De unde provine cafeaua Taylors?

Sunt câteva informații esențiale pe care este indicat să le cunoaștem despre cafeaua Taylors pentru a o aprecia la adevărata sa valoare. Și să începem înainte de toate cu certificările menționate pe pachetele de cafea Taylors.

certificari cafea Taylors

Ce presupun?...

Întotdeauna vedem pe ambalaje diferite informații despre produsele pe care le cumpărăm. Le citem, "le apreciem...?", dar știm ce înseamnă cu adevărat aceste informații?

Taylors of Harrogate reprezintă o firmă de tradiție, înființată în 1886, Furnizori de tradiție ai Casei Regale din Marea Britanie. Până azi Taylors a rămas un producător de cafea exclusivist (însemnând că nu produce cantități de cafea la comandă), care produce un număr limitat de pachete de cafea, preocupați mai degrabă de calitate decât de cantitate. Și aceste certificări reprezintă unul dintre motive.

Taylors of Harrogate reprezintă o firmă cu misiune. Preocuparea lor este concentrată în câteva direcții care le-au definit succesul.

Fairtrade International sau Comerțul echitabil - Este un parteneriat de dezvoltare durabilă dintre producătorii de cafea și fermierii de cafea, bazat pe dezvoltarea unei relații de trasparență și respect, care duce la îmbunătățirea vieții și comunităților crescătorilor de cafea. Certificarea Fairtrade garantează corectitudinea prețurilor (preț minim garantat) pe care comercianții îl plătesc obligatoriu fermierilor, bineînțeles în schimbul unui agriculturi de calitate, care respectă legile naturii. Mai multe informații despre această certificare puteți afla aici http://www.comert-echitabil-romania.ro/fairtrade.html

Certificare Rainforest Alliance  - Rainforest Alliance (documentează-te!) este o asociație non-profit, non-guvernamentală care are în vedere protejarea și dezvoltarea comunităților de fermieri. Pentru obținerea certificării Rainforest Alliance firmele trebuie să îndeplinească criterii riguroase menite să protejeze ecosistemele, bunăstarea comunităților locale de cultivatori și îmbunătățirea productivității.Rainforest Alliance Taylors

Sigiliul Rainforest Alliance este un simbol recunoscut la nivel internațional de durabilitate a mediului, social și economic.

Și Taylors îl deține cu mândrie!

Certificare UTZ (Better farming. Better future.) - Este foarte important să știm că atunci când cumpărăm cafea, ceai sau cacao certificată UTZ, noi - consumatorii ajutăm la construirea unui viitor mai bun. Printre principiile UTZ se numără agricultură durabilă, oportunități mai bune pentru agricultori și famillile lor, și în general pentru planeta noastră, respectarea resurselor naturale. Această comunitate oferă agricultorilor posibilitatea învățării unor metode de producții mai bune, care îmbunătățesc condițiile acestora de muncă și facilitează traiul familiilor lor.

Află mai multe https://www.utzcertified.org/aboututzcertified

Taylors reprezintă și cultivă aceste valori cu strictețe, spre urmare comerțul pe care ei îl întreprind este ETIC.

Sunt multe de spus pe această temă și cu siguranță vom dezbate subiectul comerțului etic și pe viitor.

Procesare și ambalare

Connaisseur-ii  știu că cea mai importantă caracteristică a unei cafele de calitate este prospețimea. Și este într-adevăr o sarcină extrem de dificilă să păstrezi prtest de oxigen pentru cafeaua Taylorospețimea unei cafele care circulă km greu de numărat pentru a ajunge în ceștile noastre. Experții Taylors au metodele lor și ni le dezvăluie...

Dacă ați experimentat cafeaua Taylors suntem siguri că lucrul care vi s-a părut irezistibil încă de la primul contact este aroma specifică sortimentelor Taylors. Untoasă, cristalină, dulceagă, fină, etc. Taylors are pregătită o cafea pe gustul fiecăruia, și trebuie să experimentezi ca să o descoperi. Chiar în familia British Gallery preferințele sunt împărțite.

Pentru păstrarea aromelor, Taylors realizează câteva proceduri care îmbină straniul cu magicul... Știați că imediat după prăjire cafeaua intră în procesul de deteriorare (însemnând că își pierde calitățile), în special când intră în contact cu aerul?

Pentru a evita deteriorarea, Taylors realizează procesul de măcinare și ambalare în doar 6 secunde! Iar înainte ca ambalajele să fie sigilate, se introduce azot pentru eliminarea oxigenului până la 1% . În plus pachetele de cafea au și ele un design aparte. Modul în care sunt realizate reduce numărul de cusături la o singură etanșare verticală, iar fiecare pachet este prevăzut cu o supapă de prospețime.

 

Pentru a recunoaște o cafea de calitate trebuie să avem în vedere 3 caracteristici: aroma, gustul și culoarea. Echipele Taylors analizează în profunzime aceste caracteristici. Există chiar și un măsurător specific al culorii, un instrument reglat pentru analizarea unor standarde stricte de calitate. În general o culoare mai intensă presupune un grad de prăjire mai intens, iar pe lângă acest criteriu există și criteriul specificității - care presupune că boabele de cafea se diferențiază între ele în funcție de zonă și caracteristici. Tot aici încadrăm și departarea pe gust și aromă.

 Preparare

Dacă ați ajuns pănă la aceste rânduri sigur sunteți împătimiți ai cafelei și nu ne îndoim că știți să realizați o cafea bună. V-ați întrebat vreodată care sunt detaliile fine ale realizării unei cafele. Temperatura ideală a apei, cantitatea perfectă de cafea, etc...

Improve your coffee game...cafea taylors

1. Cea mai bună temperatură de fierbere a apei este între 88 - 94 grade Celsius (această temperatură este indicată pentru a scăpa de asprimea-amărăciune pe care cafeaua o are uneori)

2. Pentru crearea unei cafele de tărie moderată trebuie respectată rația de 60 g cafea/ 1 L apă

3. Dacă apreciați o cafea mai tare nu măriți timpul de infuzare, mai degrabă creșteți cantitatea de cafea. Iar dacă doriți o cafea slabă realizați-o în mod obișnuit și diluați gustul ulterior.

4. După deschidere păstrați cafeaua într-un container ermetic, timp de 2 săptămâni la frigider sau 4 săptămâni la congelator.

Cam asta a fost pentru articolul de azi. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre oricare dintre subiectele abordate vă rugăm să ne lăsați un comentariu. Sperăm că am presărat articolul cu informații și sfaturi utile :). Enjoy your coffee!

Link-uri utile

http://www.welcometocoffee.co.uk/

http://taylorscoffee.co.uk/blog/

https://www.youtube.com/user/TaylorsCoffee

Avem de anunțat și un CONCURS! Dacă vrei să câștigi 6 pachete de cafea Taylors tot ce trebuie să faci este

- să dai Like și Share paginii noastre de Facebook (împărtășește și prietenilor) https://www.facebook.com/BritishGallery

- și să lași un comentariu la acest articol sau la articolul de pe blogdecafea.ro, să ne spui De ce ai vrea să încerci cafeaua Taylors. 

http://blogdecafea.ro/cafeaua-cea-de-toate-zilele/la-british-gallery-gasiti-cafea-buna-sa-va-povestesc.html

Cel mai bun comentariu va câștiga!

Atât! Mult succes și așteptăm comentariile voastre :)