Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Yardley London NEW Classics

Yardley London NEW Classics

'Parfumurile contemporane ale aromelor clasice'

Magazinul British Gallery are plăcerea de a găzdui noua gamă de cosmetice și îngrijire personală realizată de Yardley London.

Yardley London logo

Istoria Yardley...
La jumătatea secolului al XVII-lea, un tănâr antreprenor pe nume Jonathan Yardley se lupta să obțină primul mandat regal ca să-și poată distribui săpunul în Londra.
În 1770, a fost înființată Casa Yardley. Astăzi, brandul englezesc deține 6 mandate de furnizor al Casei Regale și cutreieră lumea în lung și-n lat, fiind considerat unul dintre cele mai vechi și apreciate branduri de cosmetice. Yardley London este asociat de sute de ani cu arome florale și ingrediente de calitate la un preț accesibil.

Celebre prin romantismul, istoria și parfumul lor, cosmeticele Yardley sunt inconfundabile și esențiale pentru un corp frumos și o experiență relaxantă.
Yardley London vă invită la o incursiune aromată într-o grădina englezească contemporană.

RETRO REVIVAL

Sub denumirea Yardley London The NEW Classics, noua colecție se remarcă prin prospețimea adusă aromelor clasice. O selecție de patru arome potrivite pentru orice vârstă.

ENGLISH LAVENDER - Elegant, curat    

ENGLISH ROSE - Romantic, luminos

LILY OF THE VALLEY - Fresh, jucăuș  

APRIL VIOLETS  -    Senzual, proaspăt

 

Yardley London NEW Classics

Toate produsele Yardley au fost reformulate  pentru a putea incorpora cât mai multe ingrediente naturale.

  • Untul de shea a fost ales ca ingredient cheie regăsit în toate produsele disponibile, fiind un agent natural de hidratare a pielii, care se absoarbe rapid, lăsând pielea catifelată.
  • Produsele Nu conțin Parabeni, Cocomide DEA sau Uleiuri Minerale
  • Toate produsele conțin peste 90% ingrediente naturale

 

Fiecare gamă aromatică Yardley NEW Classics este compusă din: Apă de toaletă, Deodorant Spray, Loțiune de corp, Gel de duș, Set săpunuri și Cremă de mâini. 

Gamele vor fi prezentate săptămânal, cu toate informațiile necesare despre produse, aromele specifice, ingrediente, beneficii. La final vom organiza și un mic concurs în care veți avea ocazia să câștigați un premiu surpriză!

Vă așteptăm să vă abonați la newsletter pentru a fi la curent cu toate articolele noastre.

Așteptăm comentariile și sugestiile dumneavoastră! Până la următorul articol, nu uitați:  British Gallery este alegerea cea mai inspirată în favoarea bunului gust. 

Vă așteptăm pe http://britishgallery.ro/ro/189-classic-new pentru a putea achiziționa produsele Yardley London NEW Classics.