Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Parfum pentru bărbați - Signature Rhodium by Yardley London

Parfum pentru bărbați - Signature Rhodium by Yardley London

Parfum pentru barbati Rhodium

 

Astăzi vă prezentăm noul parfum pentru bărbați Signature RHODIUM de la Yardley London. RHODIUM este o abordare autentică care întruchipează o aromă pur masculină, sofistificată și senzuală.

Campania RhodiumRhodium gel duș pentru bărbațiRhodium parfum pentru bărbați

Campania parfumului pentru bărbați Rhodium recreează atmosfera londoneză a anilor 60. Imagini surprinse în alb negru care reproduc eleganță specifică perioadei. Întregul concept al parfumului Rhodium face referire la moda londoneză a anilor '60, cu trimitere la The Mods (Moderniștii), perioada reprezentată printr-o atitudine hyper-cool, care adopta aspectul elegant și iconic.

Numele parfumului reprezintă asocierea cu elementul chimic Rh, metal rar, de culoare alb-argintie, cu duritate ridicată. Numele a fost ales în perfect paralelism metaforic cu întreaga imagine a bărbatului Rhodium. Ambalajul recreează caracteristicile metalului amintit. Sticluța elegantă a parfumului Rhodium este de un negru mat, completată de un capac gri metalic, cu siguranță o sticluță de parfum realizată pe placul colecționarilor.

Parfumul masculin Rhodium este construit pe baza unui fougere clasic. Se deschide cu acorduri reci, note verzi proaspete, de galbanum, măr și bergamotă. Inima parfumului alcătuita din levănțică, coriandru și trandafir, lasă loc acordurilor finale mixte, aroma calda a moscului și ambrei, alături de notele surprinzător de fresh ale mușchiului.

Gel de duș pentru corp și păr

Parfumul pentru bărbați Rhodium are în completare Gel de duș hidratant pentru corp și păr, un produs 2 în 1 creat pentru a îndeplini nevoile bărbatului modern. Produsul reproduce aroma parfumului Rhodium, un contrast de fresh-senzual, care curăță delicat dar eficient pielea și părul.

Piramida RHODIUM

Piramida Rhodium - parfum pentru bărbați

Note de vârf (top):

măr, bergamotă, galbanum

 

Note de mijloc (inima parfumului)

levănțică, coriandru. trandafir

 

Note finale (bază)

ambră, mosc, mușchi

Parfumul pentru bărbați Rhodium nu se lasă încadrat într-un segment de vârsta, catalogat de seară sau zi sau atribuit unui anotimp. Parfumul Rhodium reprezintă o atitudine, o afirmare, un stil de viață.

Vă lăsăm să urmăriți campania parfumului Yardley, care întruchipează cu exactitate bărbatul Rhodium. Așteptăm să încercați noua creație Yardley London și așteptăm în secțiunea de comentarii să ne transmiteți părerile D-voastră.

Enjoy!