Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Raceala - Remedii si prevenire

Raceala - Remedii si prevenire

Răceala - Tratare și prevenire

Astăzi vom discuta despre un subiect specific sezonului, și anume răceala, care ne poate afecta cu ușurință odată cu variațiile de temperatură, schimbarea anotimpului și a alimentației.

Trebuie să evidențiem că ne vom referi strict la răceală și nu la gripă, o afecțiune cu efecte negative intense asupra organismului, care necesită tratament medicamentos administrat la recomandarea medicului specialist.

Răceala este o afecțiune minoră care apare odată cu schimbarea anotimpului, favorizată de un sistem imunitar ușor slăbit.

În aceasta perioadă principala cauza a sistemului imunitar slăbit este schimbarea alimentației, influențată de consumul redus de fructe și legume, schimbarerochester-articol-raceala pe care organismul o resimte prin devitaminizare.

Printre simptomele răcelii se află oboseală și disconfortul fizic, dureri de cap și/sau gât, strănut, accentuarea mucozităților nazale.

Orice variație de temperatură trebuie tratată cu mai multă atenție. Adaptarea corpului nostru la temperatura mediului se realizează deseori printr-o vestimentație neadecvată care poate duce la răcire sau supraîncălzire.

De asemenea un regim alimentar echilibrat este necesar odată cu variațiile menționate, corpul nostru având nevoie de susținerea unei alimentații corecte, care presupune fructe și legume specifice sezonului, lichide (apă, ceaiuri, sucuri naturale) și toate grupele de alimente pentru crearea echilibrului imunitar.

Dacă totuși se întâmplă să fiți afectați de răceală, noi vă sugerăm două rețete care vă vor ajuta să vă reveniți în cel mai scurt timp.

Remediu pentru răceală - Ceai Rochester Ginger

Ingrediente:

Adaugă 3 capace pline de Rochester Ginger într-o ceașcă de ceai extra fierbinte (verde, negru sau Earl Grey) și amestecă. Decorează cu o felie de lămâie, lime (lămâie verde) sau frunze proaspete de mentă.ceai-articol-raceala

! Puteți varia rețeta prin folosirea sortimentului Rochester Organic Ginger.  Folosiți o măsură de 1/5 Rochester Root Ginger și 4 măsuri de apă fierbinte. Adăugați un plic de ceai, de preferat ceai verde sau Earl Grey, sau dacă preferați un ceai fără cofeină încercați Infuzia de Ghimbir și Lemongrass, lăsați 2-3 min pt infuzare. Serviți decorat cu lămâie sau mentă proaspătă.

Aceste 2 rețete sunt minunate pentru tratarea răcelii dar și pentru momentele în care aveți nevoie să vă încălziți corpul sau să le oferiți musafirilor o băutură gustoasă și sănătoasă. În plus este o modalitate minunată pentru a preveni răceală.

Sperăm să încercați sugestiile noastre și să întâmpinați sezonul rece cu un sistem imunitar de fier.

Așteptăm să ne împărtășiți în comentarii dacă ați încercat sau veți încerca rețetele propuse, plus orice alte sfaturi pentru tratarea și prevenirea răcelii.

Pe data viitoare!