Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Woods of Windsor - Frumusețe naturală din grădinile Angliei

Woods of Windsor - Frumusețe naturală din grădinile Angliei

-Woods of Windsor-

Natural beauty from the gardens of England

Istoria Woods of Windsor

Originea Woods of Windsor face trimitere la o mică farmacie situată în localitatea Windsor, anul 1770. Această farmacie locală își vindea produsele nu numai locuitorilor, dar și Familiei Regale și distinșilor săi oaspeți.
200 de ani mai târziu, vestita farmacie Woods, a căror timpuri apuseseră, a fost achiziționată de Roger și Kathleen Knowles. Cei doi soți au descoperit în subsolurile achiziției cărți cu rețetele originale ale produselor Windsor, devenite faimoase printre localnici. Multe dintre ele erau rețete de parfumuri, ceea ce i-a inspirat pe cei doi să creeze pe baza lor o întreaga gama de produse de parfumerie și îngrijire personală.
Până în 1974 produsele au devenit un real succes, ceea ce le-a asigurat locul în magazine de lux londoneze precum Harrods și Liberty's.
Logo-ul produselor Woods of Windsor este inspirat de gravura castelului Windsor ca amintire a moștenirii istorice.
În 1983 Woods of Windsor câștiga Premiul Reginei pentru Export.
Până în anul 1985 produsele Woods of Windsor erau exportate la nivel mondial, în peste 40 de țări. Reușita a atras asupra lor al 2-lea premiu pentru Export oferit de Regină.

woods-of-windsor-parfumuri

Aromele Woods of Windsor

Brand-ul Woods of Windsor și-a cultivat de-a lungul anilor înclinația spre naturalețea aromelor alese și conservarea calității. Produsele surprind printr-un design elegant, arome distincte care amintesc de grădinile englezești prin rafinament și delicatețe.

1 Bergamot & Neroli - (Bergamotă și Neroli)bergamot-neroli

Bergamot & Neroli este o aromă răcoritoare și picantă ce se deschide prin acorduri citrice, complimentate de o inimă ierboasă cu note finale de mosc și tonuri lemnoase. Gama este alcătuită din Apă de toaletă, Gel de duș, Loțiune de corp, Săpun Lichid și Săpun Solid.

2. Blue Orchid & Water Lily (Orhidee albastră și nufăr)pack_blueorchid-sq

Un parfum curat și proaspăt, reprezentat printr-un  mix de fructe exotice ce creează o aromă feminină încântătoare. Gama este alcătuită din Apă de toaletă, Gel de duș, Loțiune de corp, Săpun Lichid și Săpun Solid.

3. Pomegranate & Hibiscus (Rodie și hibiscus)hibiscus_pomegrantate-main

Un parfum delicios, floral, ce se deschide prin note citrice de bergamotă și mandarină. Inima parfumului dezvăluie aroma fructelor zemoase (rodie, coacăze, ...), așezate pe o bază pudrată, alături de vanilie și lemn de santal. Gama este alcătuită din Apă de toaletă, Gel de duș, Loțiune de corp și Săpun Lichid.

4.  White Jamine (Iasomie albă)iasomie-alba

Un parfum floral, modern și sofisticat. Debutează cu note verzi combinate cu tonuri rafinate de iasomie și ylang-ylang. Gama este alcătuită din Apă de toaletă, Gel de duș, Loțiune de corp, Săpun Lichid, Set de 3 săpunuri și Pudră de talc.

5. Honeyed Pear and Amber (Pară cu miere și ambră)honey-pear

O aromă caldă, dulce, ușor florală, ce dezvăluie note inițiale citrice, completate de o inimă floral-fructată de pere, gardenia, trandafir, iasomie și migdale, îmbogățită de tonuri finale lemnoase și vanilie. Gama este alcătuită din Gel de duș, Loțiune de corp și Săpun Lichid.

Ingredientele produselor Woods of Windsor

Toate produsele Woods of Windsor conțin ingrediente naturale în complet acord cu delicatețea și sensibilitatea pielii.

Săpunul lichid Woods of Windsor conține vitamina E, unt shea și ulei din seminte de struguri.  Pielea rămâne catifelată, hidratată și parfumată pentru un timp îndelungat.

Gelul de d hidratant conține ingrediente naturale alese cu grijă. Bucură-te de o experiență de baie somptuoasă în orice moment al zilei. Pentru un parfum intens îndelungat se recomandă folosirea loțiunii de corp și mâini din aceeași gamă.

Loțiunea de corp și mâini Woods of Windsor conține vitamina E, unt de shea și ulei din semințe de struguri. Crema se absoarbe ușor în piele, lăsând-o catifelata, hidratată și aromată pentru un timp îndelungat. Keratina din compoziție hrănește și tratează unghiile.

Săpunurile Woods of Windsor sunt realizate prin triplu-albit. Procesul face săpunul foarte rezistent, de lungă durată, cu o spumă bogată, cremoasă. Ingredientele lor naturale, alese cu grijă, hidratează și înmoaie pielea la fiecare baie lăsând în urma lor un parfum delicat care persistă.

Trebuie să precizăm că în gama Woods of Windsor se regăsesc și produse de îngrijire pentru domni, pe care promitem să le prezentăm într-un articol viitor.

Sperăm că articolul de azi v-a inspirat spre frumusețe prin naturalețe, și că v-a făcut cunoscută o mică parte din tradiția Woods of Windsor, pe care promitem să o discutăm mai pe larg și în alte articole.

Vă mulțumim!