Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Yardley English Lavender - cosmetice cu parfum de lavandă

Yardley English Lavender - cosmetice cu parfum de lavandă

Cosmetice cu parfum de lavandă - Yardley London English Lavender

În articolul precedent am avut plăcerea să prezentăm noua colecție de cosmetice Yardley London NEW Contemporary Classics. Aromele florale clasice English Lavender, English Rose, Lily of the Valley și April Violets, reinventate pentru a surprinde esența rafinamentului și eleganței transpuse în modernitate.

În acest articol vom prezenta culisele acestei creații, detalii despre produsele din gama English Lavender, înmiresmate cu parfumul inconfundabil al lavandei englezești. Lavanda este un parfum cunoscut și îndrăgit de fiecare dintre noi, o mireasmă care ne învăluie și ne relaxează, cu o culoare vibrantă care îți taie răsuflarea. Gama Yardley English Lavender a fost creată pentru a reproduce calitățile lavandei, pentru a ne oferi relaxare în fiecare moment al zilei.

Yardley London English Lavender

 

Produsele gamei Yardley English Lavender

Yardley English Lavender este semnătura brand-ului Yardley. Parfumul gamei English Lavender pare să ia naștere dintr-un câmp de lavandă. Un parfum elegant, curat ce se impune prin simplitate. Gama este alcătuită din Apă de toaletă, Deodorant Spray,  Loțiune de corp, Gel de duș, Set săpunuri - setul complet pentru răsfățul tău corporal.

Yardley English Lavender

Deși construit în jurul parfumului de lavandă, Yardley English Lavender este un concept olfactiv complex, care ne poartă într-o călătorie a naturalului.

Yardley English Lavender - Piramida notelor olfactivepiamida Yardley English Lavender

  • Note de vârf

bergamotă, salvie

  • Note de mijloc (inima parfumului)

lavandă, eucalipt, geranium, iasomie, mușețel, violetă

  • Note finale (de bază)

lemn de santal, ambră, vanilie, mosc, rășini, patchouli

 Compoziția produselor Yardley English Lavender

Toate produsele conțin peste 80% ingrediente naturale, fără parabeni sau uleiuri minerale.

  • Unt de shea
  • Extract de lavandă
  • Amestec de ulei de borago și măceșe - care calmează și hrănește pielea în profunzime

- Uleiul de borago este extras din semințele plantei limba-mielului (borago officinalis). Un ulei natural onctuos care echilibrează nivelul de hidratare și catifelare al pielii.

Ulei de borago

- Uleiul de măceșe conține uleiuri esențiale grase și vitaminele A, C și E, necesare pentru întinerirea și vitalizarea pielii. Se absoarbe cu ușurință, lăsând pielea să respire.

ulei de macese

 

Cu siguranță veți simți calitatea și naturalețea produselor Yardley de la prima utilizare.  Toate produsele din gama Yardley English Lavender pot fi achiziționate din magazinul British Gallery. Vă așteptăm!

Așteptăm părerile voastre în secțiune de comentarii. Nu uitați să vă abonați la newsletter pentru a nu rata postările noastre și vă asteptăm pe pagina de Facebook British Gallery!