Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Yardley English Rose

Yardley English Rose

Yardley English Rose - cosmetice naturale parfumate cu aroma delicată a trandafirilor

Yardley English Rose

Yardley English Rose este a doua aroma florală din colecția Yardley London New Contemporary Classics. O alegere clasică reinventată spre a deveni un parfum floral verde, fresh dar romantic în același timp. Complexitatea aromei English Rose este surprinzătoare și cu siguranță neașteptată. Deschiderea parfumului este un amestec vibrant de note citrice lămâie și bergamotă , complimentată de acorduri de ceai și trandafir. Inima parfumului este o pulsație floral - fructată, de coacăze negre, boboci de trandafir, magnolie și violetă ce se sting în notele finale de lemn de cedru, patchouli, ambră și mosc.

Yardley English Rose - noua piramidăPiramida Yardle English Rose

  • Note de vârf (top)

lămâie, bergamotă, acorduri de ceai, trandafir

  • Note de mijloc (inima parfumului)

coacăze negre, boboci de trandafir, magnolie, violetă

  • Note finale (bază)

lemn de cedru, patchouli, ambră și mosc

 

 

 Produsele gamei Yardley English Rose

produse Yardley English Rose

Gama Yardley English Rose este o încântare pentru orice iubitor al parfumului de trandafiri și conține o selecție completă de produse de îngrijire personală. În centrul gamei se află Apa de toaletă English Rosecăreia i se alătură Loțiune de corp, Deodorant spray, Cremă de mâini, Gel de duș și Setul de 3 săpunuri, toate produsele purtând același parfum inconfundabil al trandafirului.

Produsele din colecția Yardley New Contemporary Classics nu conțin parabeni, uleiuri minerale sau Cocomide DEA și conțin peste 80% ingrediente naturale.

Fiecare gamă de arome a fost creată cu ingrediente naturale unice. Pentru produsele bath & body din gama English Rose au fost alese ca ingredinte cheie regăsite în toate produsele: Apă de trandafiri și un amestec de uleiuri naturale, ulei extras din planta Evening Primrose (Luminița nopții) și ulei de Monoi.

Proprietățile ingredientelor gamei English Rose

  • Apa de trandafiri este renumită pentru proprietățile hrănitoare, bogată în antioxidanți și vitamine, oferă prospețime și catifelează pielea.
  • Amestec de uleiuri naturale - Evening Primrose (Luminița nopții) și Monoi

- Uleiul de luminița nopții este extras din semințele plantei. Un ulei esențial natural, ce tratează cu delicatețe pielea lăsând-o hidratată.

Evening Primrose

- Uleiul dulce parfumat de Monoi este un ulei esențial bogat în acizi grași, vitamina E și antioxidanți care hrănesc și catifelează pielea, oferindu-i luminozitate. Uleiul de Monoi este originar din Tahiti și este tradus "uleiul sacru".

floare Monoi

Atât pentru articolul de azi. Vă mulțumim pentru timpul acordat și sperăm că ați descoperit informații utile despre produsele noastre. Până data viitoare, nu uitați - British Gallery este alegera cea mai inspirată în favoarea calității, naturalului și a frumosului!

Dacă ați încercat gama Yardley English Rose așteptăm părerile voastre în comentarii!

[wpsr_facebook]