Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol

Cumpara

Yardley Floral - Arome florale irezistibile

Yardley Floral - Arome florale irezistibile

Yardley Floral -Bath & Body

Feel every petal... 

Pentru că la British Gallery este sezonul reducerilor, vă prezentăm produsele din gama Yardley Floral. Toate produsele prezentate în acest articol sunt disponibile la 50% reducere!!!

Să trecem la treabă și să aflăm de ce e musai (absolut necesar :) ) să beneficiați de această ofertă!

Yardley Floral Collection

Gama Yardley Floral Bath & Body

Yardley Floral conține produse cosmetice pentru baie și corp. La un preț accesibil, cosmeticele Yardley sunt îmbogățite cu ingrediente esențiale menite să energizeze și să hrănească pielea,  oferind corpului o experiență delicată și parfumată.

Gama Yardley Floral a fost creată pentru ca tu să te bucuri în fiecare zi de o experiență florală memorabilă.

Produsele gameivitaminE

Gama Floral cuprinde 3 arome florale delicate: Uplifting Daisy, Invigorating Blue Orchid și Energising Peony. Pentru fiecare aromă florală,  Yardley a creat Gel de duș hrănitor - 200 ml, Loțiune de corp hrănitoare și hidratantă - 250 și Cremă hrănitoare pentru mâini și unghii - 75 ml.  Trei produse complementare pentru ca tu să te bucuri pe deplin de aroma ta preferată.

  • Gelul de duș este îmbogățit cu vitamina E, hidratează și hrănește pielea lăsând-o catifelată.
  • Loțiunea de corp este îmbogățită cu vitamina E, Q10, unt de shea, ulei din sâmburi de struguri și ulei de migdale. Formează o barieră protectoare q10pielii, combate semnele de îmbătrânire lăsând pielea catifelată și senzuală.
  • Crema pentru mâini și unghii este îmbogățită cu vitamina E, Q10, unt de shea, unt de cacao, ulei din sâmburi de struguri și ulei de migdale. Este bogată în antioxidanți și ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire, lăsând pielea catifelată și unghiile rezistente.

 

 

 

Aromele florale diponibile

Uplifting Daisy (Margaretă) daisy-yardley

O aromă proaspătă cu un parfum floral ce amintește de pajiștile luminoase pline de flori. Notele inițiale de frunze verzi și mere sunt completate de aroma zambilei și a trandafirului alb, într-o explozie de energie. Lemnul de santal și moscul oferă nota finala pentru un parfum fin, prelungit.

 

Invigorating Blue Orchid (Orhidee albastră) 

blue orchid yardley floral

O aromă gurmandă ce îți trezește simțurile. Notele inițiale sunt alcătuite dintr-un amestec de fructe exotice: mango, portocale și coacăze roșii. Inima parfumului pulsează aroma senzuală a florilor: nuferi, clopoței albaștri și vanilla planifolia, ce se așează pe note lemnoase precum cedru, lemn de mahon și boabe de tonka.

 

 

Energising Peony  (Bujor)

peony yardley floral

O aromă modernă, amețitoare, ce amintește de prospera epocă Victoriană. Gama propusă de Yardley combină buchetul elegant al frunzelor verzi cu notele romantice de bujor, coacăze, geranium și heliotrope, susținute de buchetul persistent al chihlimbarului.

 

 

Aromele gamei Yardley Floral reprezintă o reală încântare a simțurilor. Produsele sunt delicate, hrănesc pielea în profunzime, lăsând-o catifelată și natural parfumată. Sunt ideale pentru zilele călduroase, având o consistență lejeră care se absoarbe cu ușurință în piele.

 

Toate produsele din gama Floral se află la 50% reducere. Vă așteptăm să beneficiați de reduceri! :)

http://britishgallery.ro/193-sale-50

Gel de duș preț întreg 14.80    -> preț redus 7.40

Loțiune de corp preț întreg   21.50  -> preț redus 10.75

Cremă pentru mâini și unghii preț întreg 16.50  -> preț redus 8.25

Oferta este disponibilă în limita stocului.